Over mij

content image

 

Leny Teuling

Ik woon sinds 1999 in Harderwijk en heb sinds 2001 Amber Schoonheidssalon in Putten. In 1992 haalde ik mijn diploma Sportmassage, Schoonheidsverzorging en mijn diploma Kleuranalyse en begon een schoonheidssalon in Stedebroec. 26 jaar heb ik dus al mijn eigen schoonheidssalon.

Ik kom uit Indonesie en ben opgegroeid in Amsterdam. Daar heb ik mijn diploma MMS gehaald en heb ik een aantal jaren als secretaresse gewerkt. Ik moest stoppen toen ik kinderen kreeg. Tja..

Op mijn 38ste ben ik mijn passie gaan volgen. 

Vanaf mijn 14e jaar knipte ik al alles uit de tijdschriften over huidverzorging. Ik was onzeker over mezelf met al die mooie, prachtige en zelfbewuste vrouwen om me heen. Na mijn diverse opleidingen Kleur en Stijl zag ik wat kleur en styling voor mij deed. Ik leerde wat mij wel en niet stond. Mijn zelfvertrouwen groeide. Nog steeds volg ik workshops en na-scholingscursussen. Ik word heel blij als mensen stralend mijn salon verlaten. Het lidmaatschap van de Vereniging voor ImageProfessionals bevestigt mijn vakmanschap.

Met het ouder worden gaat de gezondheid bij ieder achteruit. Mijn omgeving van 55+ krijgt gezondheidsklachten, dat wil ik voorkomen. Zodoende heb ik veel cursussen gevolgd over voeding en anti-aging. Mijn streven is om zo gezond mogelijk 100 jaar te worden. Twee keer in de week tennis ik of sta ik in de sportschool.

Zomer 2011 ben ik afgestudeerd als Skin Master. Ik ben nu Anti-agingspecialist. De specialist voor de verouderde en/of beschadigde huid. Ik kies de best mogelijke behandeling zonder de huid schade toe te brengen.

Dit heeft mij gebracht tot een programma van behandelingen waarmee ik nu werk.