Kleuranalyse

Welke kleuren accentueren uw natuurlijke schoonheid?

Welke kleur kleding en make-up past het best bij u?

content image

Kleur en betekenis

Een goede verschijning geeft zelfvertrouwen, geeft een positief beeld van jezelf, verbetert relaties en verhoogt je prestaties.

Welke kleuren accentueren de natuurlijk schoonheid?

Alle kleuren zijn er in honderden schakeringen. De kerngedachte van onze kleurharmonie is niet of kleuren bij elkaar passen, maar welke soorten van kleuren of kleurfamilies met elkaar een eenheid vormen. Als we dit weten, koop je nooit meer kleding van een kleurfamilie die niet je eigen uitstraling accentueert. Miskopen op dit gebied behoren tot het verleden zodra je over je eigen COM-Card (Color Matching-Card) beschikt.

Je eigen kleurharmonie is die harmonie die je een stralend uiterlijk geeft. Deze harmonie noemen we het persoonlijk kleurenpalet.

content image

Kleur en uiterlijk

De natuurlijke kleuren van huid, haar en ogen bepalen het individuele kleurenspel waarmee men zich presenteert. Het is een harmonisch geheel.

content image

Het Color Mode systeem

Color Mode heeft de kenmerken van kleuren benoemd in drie hoofdgroepen:

Zuiverheid       geeft Heldere of Gedempte kleuren

Ondertoon       geeft Koele of Warme kleuren

Kleurhoogte    geeft Lichte of Diepe (donkere) kleuren

Deze hoofdgroepen resulteren door verdere verdeling van de hoofdkarakteristiek met een tweede en/of derde karakter tot 78 verschillende COM-Cards.

content image

Het Consult

Als u bij ons binnenkomt voor een kleuranalyse is het aan te bevelen dat u zich kleedt in kleuren waarin u zich prettig/mooi voelt. Eventuele make-up wordt verwijderd. Als u uw haar geverfd heeft wordt dit afgedekt. Bij voorkeur zie ik liever uitgroei, dan weet ik wat uw oorspronkelijke haarkleur is. Als u zelfbruiner gebruikt, dan is het aan te raden twee weken te wachten met de afspraak. Zelfbruiner geeft vaak een geelbruine kleur. Het is voor u handig om uw make-uptasje mee te nemen. Ik kan dan na de analyse adviseren of u de goede kleuren in bezit heeft.

De analyse 

U wordt voor de spiegel geplaatst en u kunt zelf meekijken en oordelen over de verschillende kleurkragen. De bedoeling is dat u zelf overtuigd raakt van de kleuren die u het meest flatteren. Lijnen in het gezicht, vlekjes en couperose, wallen onder de ogen zullen vervagen bij de juiste kleuren. Uw ogen gaan meer schitteren. Bij de "foute" kleuren krijgt u een futloos gezicht, de kleur trekt weg en u ziet er vermoeid uit.

De analyse duurt een klein uur. U krijgt advies hoe u de ComCard in de winkels kunt gebruiken en u krijgt advies om uw nieuwe kleuren te integreren met de kleding die u al in huis hebt.

Het is aan te bevelen meteen af te spreken voor een Kleurmake-up. Wij maken u dan op met de kleuren die zojuist geadviseerd zijn. De make-up duurt ca. een half uur.