Huidverjonging

Anti-aging behandelingen

Met deze behandelingen kunt u daadwerkelijk het verschil zien tussen voor en na de behandelingen. Alle anti-agingbehandelingen zijn gekozen om ingezet te kunnen worden bij het creeren van duurzame resultaten waar u jarenlang van kunt genieten.

Om duurzame resultaten te kunnen bewerkstelligen, voorzien de behandelingen allemaal in een of meerdere pijlers van een gezonde, jeugdige en vitale huid zoals:

A. Aanvoer van bouw- en volumestoffen in de juiste huidlagen. Goede voeding en de juiste cremes/maskers/serums geven de huid een stralend resultaat.

B. Aanvoer van energie.  Dit geeft een liftende werking en maakt dat het stralende effect langer  houdt. Bij een gebrek aan energie krijgt u een vale en vermoeide huid.

C. Gladmaken en activatie van de huid d.m.v. een passende peeling: De huid wordt gestript van de dode lagen en wordt daardoor bijzonder zacht en spiegelglad. Werkstoffen kunnen daarna dieper in de huid gebracht worden. In combinatie met A en B maakt het de huid maximaal stralend voor een extra lange tijd.

D. Volledige opruiming van oude schade zoals diepere rimpels, plooien en pigmentvlekken, en aanzet tot diepere verstrakking en fundamentele verbetering van de huid. Dus veel actie in de huid.

- Bij energieverlies wordt de huid vermoeid en wordt vaal

- Bij collageenverlies verliest de huid haar stevigheid

- Bij elastineverlies verliest de huid haar rekbaarheid en gaat hangen

- Bij spierverslapping verliest de huid volume en gaat de huid nog meer hangen.

 

Wanneer verschillende pijlers tegelijk bewerkt worden, is het resultaat intensiever en duurzamer. Bij ieder persoon is het anders.

Wij herkennen de behoeftes van uw huid en kunnen uw huid zo efectief mogelijk behandelen.

Zo voorkomt u dat u impulsief voor verkeerde behandelingen kiest en uw geld aan behandelingen en producten besteedt die niet het optimale resultaat in uw huid tevoorschijn weten te brengen. Alle behandelingtrajecten zijn logisch en overzichtelijk met een goed resultaat. De meeste behandelingen laten u er direct mooier uit zien, terwijl er tegelijkertijd gewerkt wordt aan een resultaat waar u jaren van kunt genieten.

- - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TDA Trans Dermale Applicatie (Zie A)

Aanvoer bouw- en volumestoffen

Het allernieuwste. Hyaluronzuur wordt met een speciale techniek diep in de huid gebracht. (lees de uitgebreide uitleg op de aparte pagina TDA).

Elastin Infusion Therapy (zie A)

Aanvoer bouw- en volumestoffen

Dit is een geweldige therapie om uw huid te verstrakken. Collageen geeft uw huid stevigheid, elastine geeft uw huid flexibiliteit: het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Vanaf ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar is.

Elastin Infusion Therapy levert tropo-elastine, de voorvorm van elastine, als voornaamste ingredient met als doel  de natuurllijke flexibiliteit te herstellen. Het is een van de meest belangrijke elementen in nieuwe huid.

Tropo-elastine wordt net als collageen gemaakt in de fibroblasten (bindweefsel). Het resultaat is een duurzaam web van elastinevezels en gedraagt zich als latex. Het maakt je huid als het ware een "stretch"versie van wat misschien eerst leek op een linnen hobbezak.

Het is een unieke herplaatsingsmethode voor thuis en in de salon.

Hoge doseringen Tropo-elastine worden ingesluisd. Dit mag 1x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze methode 2 jaar elastineverlies worden herplaatst.

Evado Lichtbehandeling (zie B)

Aanvoer van energie.

U voorkomt een vale, vermoeide huid. Uw huid wordt stralend met een liftend effect. 

De Evado is een medisch, gevarieerd gepulseerd en gefocust LED apparaat.

Dit apparaat geeft ons de mogelijkheid om op een geavanceerde, pijnloze en comfortabele manier het cellulaire energieniveau in de huid te verhogen. De fotonen (lichtdeeltjes) die de Evado uitstraalt worden in verschillende lagen van de huid opgenomen en veroorzaken een aantal wenselijke reacties: een verbeterde doorbloeding en extra zuurstof in de cellen. Onze mitochondrien (energieleveranciers in een cel) reageren op licht, vooral infrarood licht rond de 900 nm. De cellulaire energieniveau's in onze fibroblasten (bindweefsel) worden verhoogd en we bewerkstelligen daardoor het regeneratievermogen van de huid en de onderliggende spieren. 

Met gepulseerd licht werken zorgt dat de huid geprikkeld blijft en continu blijft reageren. Met gefocust Led licht neemt de Evado meer de eigenschappen van een koudlaser/softlaser aan. Daarnaast is de Evado gemaakt met Lambertain LEDs, de meest zuivere en krachtige LEDs die momenteel in de wereld te krijgen zijn.

De Evado werkt ook met blauw LED Licht ((420 nm): hiermee kunnen we ontstekingsreacties van de huid in balans brengen, zoals acne en rosacea.

De Evadobehandelingen worden gegeven in kuurvorm. We kunnen iemand van een achterstand in cellulaire energie terugbrengen naar een nieuwe, gewenste status met energieke cellen. Dit doen we door de behandelingen opstapelend toe te dienen. Het gemiddeld aantal behandelingen is ca. 12, afhankelijk van de status van de huid.

Verdere informatie over verhoging van celenergie (ATP) en de toepassingen vindt u bij het verhaal van Carboxy Therapie (hieronder).

Carboxy Therapie (zie B)

Aanvoer van energie.

Met Carboxy Therapie bedoelen we een energiegevende gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxidegas wordt toegediend. Dit vindt zijn oorsprong in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk, waar patienten die leden aan een slechte doorbloeding zich baadden in koolstofdioxiderijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen. 

We zetten Carboxy Therapie in om onze cellen van genoeg energie te kunnen voorzien zodat ze meer productie kunnen leveren, of liever gezegd: om ze naar behoren te kunnen laten functioneren.

Hoe minder onze cellen over energie kunnen beschikken, hoe minder goed ze kunnen functioneren. Beinvloeding van zuurstoftoevoer naar onze cellen d.m.v. Carboxy Therapie is een van de manieren om het ATP gehalte in de cellen omhoog te brengen.

ATP is energie dat gegenereerd is door de celstofwisseling. Wanneer het zuurstofniveau in het lichaam niet optimaal is, kan dat de ATP productie uit koolhydraten beperken. In dat geval gebruikt het lichaam vetzuren. Een toename van vetzuren leidt tot schade aan de cellen. 

Wanneer zetten we Carboxy Therapie in:

Huidveroudering, huidverslapping, rimpels, beginnende couperose, pigmentvlekken, acne, donkere kringen onder de ogen, vetzakjes onder de ogen. striae.

CO2 gas is behulpzaam in de wederopbouw van nieuw, gezond weefsel, het bevordert immers de doorbloeding en geeft de fibroblasten de mogelijkheid om voldoende energie te genereren om nieuw collageen aan te maken.

content image

Liftmachine (zie A en D)

Bouwstoffen en actie

Neoderma Anagennesis Lift machine

De Neoderma Anagennesis Lift machine combineert een eerste klas electro-stimulatie met speciaal daarvoor ontwikkelde effectieve synergetische cosmetica producten. Met de behandeling reinigt en vernieuwt u de huid, waarbij de collageen- en elastine synthese worden gestimuleerd. Tegelijkertijd worden fijne lijntjes en rimpels sterk verminderd. Opgezetheid van het gebied rond de ogen wordt verminderd en de huid wordt daardoor steviger en ziet er jonger uit.

Beschrijving van de behandelingen
programma 1: De reinigingslotion werkt verjongend in synergie met de micro elektrische stroom, om de huid grondig diep te reinigen en aldus de dode huidcellen te verwijderen. (Exfoliatieprogramma)
programma 2: Dit programma geeft rust aan vermoeide oogleden, vermindert het opgezette uiterlijk van de oogleden en van kringen rond de ogen veroorzaakt door de dagelijkse stress en gebrek aan rust. ( Lymphatische oogbehandeling)
programma 3: Bij dit programma wordt de Anagennesis ionisatie gel en een milde galvanische micro stroom gebruikt. De actieve anti-aging ingrediënten dringen diep in de huid door. (iontoforese)
programma 4: Met de anti-aging ampullen stimuleren we de bloedcirculatie, helpen we de productie van collageen en elastische vezels te laten toenemen. Daardoor verminderen we fijne lijntjes en rimpels in het gezicht. (Huidversteviging)
programma 5: Dit programma helpt om de spieren los te maken en verstijfde spieren die rimpels veroorzaken te ontspannen. Zorgt voor een huid die er jonger en steviger uit ziet. (Spierversteviging)

Frequentie van de behandeling:
Als een kuurbehandeling twee behandelingen per week gedurende de eerste drie weken. Vervolg met één behandeling per week tot het gewenste resultaat is bereikt. Om het resultaat vast te houden kunnen we dit met één of twee behandelingen per maand vervolgen.

Fruitzuurpeeling (C en D)

Gladmaken en actie

Het cosmeticamerk Inspira:med heeft een lijn met gedoseerde fruitzuurbehandelingen met ingredienten voor voortdurende huidverbetering. Het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

De grote voordelen van de fruitzuren van Inspira:med zijn huidvernieuwend en herstellend d.m.v.

  • exfolieren: een coctail van zuren lost de celtussenstof op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn.
  • reguleren: de fruitzuren voorkomen dat er verstopte porien ontstaan. De huidstructuur wordt fijner en gladder.
  • regenereren: de gel penetreert de huid. Daardoor wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Het herstel vindt van binnen naar buiten plaats. De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gaat er jonger uitzien.
  • hydrateren. Doordat de kwaliteit van de opperhuid verbetert en de celactiviteit wordt gestimuleerd neemt het vermogen van de huid toe om vocht te binden.

De fruitzuren zijn er in verschillende sterktes dus ook voor de gevoelige huid.

Micro-dermabrasie (zie C en D)

Gladmaken en actie.

Micro-dermabrasie maakt het mogelijk een dun laagje van de huid af te slijpen. Het maakt gebruik van slijpmiddelen in de vorm van kristallen. Deze methodiek, waarbij kristallen door middel van vacuumzuigkracht langs de huid worden gezogen om een minuscuul laagje van de opperhuid te verwijderen is een methode om de huid mooier te maken. De behandeling is nagenoeg pijnloos en er treedt geen huidirritatie op.

Deze methode werkt zeer nauwkeurig. Bij de dunne huid bij de slapen en onder de ogen kun je een heel dun laagje weghalen en bij de dikkere huid wat meer.


Micro-dermabrasie is effectief voor:
verjonging, verfraaiing en verfrissing van de huid, futloze droge en ruwe huid, vette huid, onreine huid, oudere huid, acne huid (niet actieve), acnelittekens, zonbeschadigde huid, verslapte huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels, grove porien, littekens, lichter maken van pigmentvlekken, vermoeide huid, rokershuid, ouderdomsvlekken, striae, milia (gerstekorrels).


Contra-indicaties:
open wondjes (ontstoken acne), herpes simplex (koortslip), moedervlekken, nat eczeem, extreem couperose.


Gaat het alleen om het verwijderen van dode huidcellen zodat voedende cosmetica beter zijn werk kan doen, dan volstaat een enkele behandeling. Voor echte huidverbetering volstaat een enkele behandeling niet. Gemiddeld is een kuur van vijf tot acht behandelingen nodig. De huid knapt steeds meer op naarmate de kuur vordert. In combinatie met de juiste werkstoffen verbetert de conditie van de huid en geeft deze een jongere uitstraling.


Resultaten: stimuleert celregeneratie, verbetert een slecht doorbloede en/of een verouderde huid, verfrist een rokershuid en een door zon beschadigde huid, maakt oneffenheden minder zichtbaar, verfijnt grove porien, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, de huid wordt zachter en gelijkmatiger.


Nazorg:
Na de behandeling is de huid verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het is noodzakelijk meerdere malen per dag een Hydration Gel op te brengen en een creme te gebruiken met SPF 30.

Micro-Needling (zie D)

Heel veel actie

Wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging

Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingredienten kunnen hierdoor 200 maal tot 3000 maal meer in de huid penetreren. Doordat er gewerkt wordt met het nieuwe Micro-Needling apparaat, heeft u vele malen meer effect en hoeft geen verdovingscreme gebruikt te worden.


Door het zacht perforeren van de huid ontstaat een massale migratie van  bindweefselcellen en aanmaak van nieuwe collageen en elastine. Zij zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit.
Naast sterk verhoogde productopname door de huid stimuleert het Micro-Needling apparaat tevens het natuurlijke wondhelingsproces (= huidverjonging) van de dermis (lederhuid). De natuurlijke productie van collageen wordt zo sterk gestimuleerd dat de kwaliteit van de huidcellen wordt hersteld en verhoogd. De huid ondergaat een lifting en de huidspanning wordt aanzienlijk verbeterd.
Het Micro-Needling apparaat herstelt de verouderde huid door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren. De resultaten zijn geweldig. Deze behandeling is de ideale anti-aging huidverzorging van de nieuwe generatie.


In tegenstelling tot vele andere verjongende technieken zoals laserbehandeling brengt micro-needling geen schade toe aan de huid. De huid denkt alsof die beschadigd wordt en reageert met herstel dat huidverjongend werkt.


Het geeft opmerkelijke resultaten:
- verhoogde productinfiltratie
- algemene huidverjonging
- rimpels verminderen tot verdwijnen
- huid wordt aanzienlijk dikker en strakker
- pigmentvlekken vervagen
- littekens, ook van acne worden aanzienlijk minder
- striemen vervagen
- couperose wordt minder
- cellulite wordt minder


De naalden zijn er v.a. 0.2 mm tot 1.5 mm.

De behandeling bestaat uit:

- Grondige reiniging

- Toedienen van serum

- Het rollen over de huid of stempelen

- Weer toedienen van serum

- Vliesmasker

- Weer serum

- Dag/nachtcreme

Thuis kunt u de behandeling 1 x per week toepassen met de thuisroller

Thuisgebruik van serums is aan te bevelen voor een nog mooier resultaat. 

Fractional Needling (zie D)

Heel veel actie.

Fractional Needling is een nieuwe huidverbeteringstechniek voor het instituut. Het is een manuele techniek die gebruik maakt van puur natuurlijke materialen.

Miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons worden vermengd met een serum dat wordt afgestemd op uw huid. De sponsdeeltjes, spicules genoemd, zuigen zich vol met werkstoffen en worden in het gelaat en/of hals gewreven. Deze naaldjes en serum komen tot in de lederhuid. Hier blijven de spicules 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de spicules over de gehele zone waar ze zijn ingewreven, de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin de spicules zich bevinden. Alleen het gelaat wordt zo voorzien van zo'n 3 miljoen minuscule perforaties.

Doordat de spicules 24 tot 36 uur blijven zitten, geven ze al die tijd een herstel signaal aan de huid. Zo brengt Fractional Needling een zeer sterke aanzet tot collageenverbetering.

content image

Pneumatron (zie D)

Heel veel actie.

De Pneumatron is een geweldig apparaat dat een enorme doorbloeding geeft aan de huid. Door een pulserende wisselwerking van onderdruk en zuigkracht wordt het weefsel in beweging gebracht met 200 impulsen per minuut. Het resultaat is een diepe bindweefselmassage en lymfedrainage ineen.

Toepassingen: Cellulite, rimpels, onderkin, vetplooien, acne, littekens, striae.

Aanbevolen wordt deze behandenling 10 - 20 keer toe te passen, afhankelijk van de toestand van de huid.