Behandelingen & aanpak

Amber Schoonheidssalon helpt u aan een mooie frisse en egale huid en een jeugdige en sprankelende uitstraling.

Ik werk  aan huidverbetering en huidverjonging op een zo natuurlijk mogelijke manier, zonder botox of fillers. Ik gebruik daarbij apparaten die zo goed mogelijk het gewenste resultaat behalen.

Ik help u het volgende te bereiken:

  • U krijgt een frisse en egale huid
  • U krijgt een gladde huid zonder problemen
  • U ziet er jonger uit
  • U ziet er stralend uit
  • U krijgt meer zelfvertrouwen
  • Met de juiste kleur- en stijladviezen bent u zelfverzekerd.

Mijn visie:

Het regelmatig onderhoud van uw huid vertraagt de huidveroudering. Gezond leven, gezond eten, regelmatig sporten helpt daarbij enorm. Discipline loont.

U krijgt goede adviezen over thuisverzorging en ik adviseer u de beste behandeling voor uw huid. Verschillende apparaten kunnen daarbij helpen.

 

Mijn werkwijze:

Ik heb jarenlang heel veel cursussen gevolgd over anti-aging. Daarbij ook cursussen over voeding. Alle behandelingen doen we in overleg. Als u wilt geef ik u adviezen mee.

Ik raad u de beste behandeling aan voor uw huid.

Geen botox en geen fillers.

Wat maakt mij uniek?

Door mijn kennis van Kleur en Stijl, door mijn kennis van voeding en mijn kennis van de 40+ huid heb ik voor veel problemen een oplossing. Ik werk aan de binnenkant en buitenkant. Als u er fantastisch uitziet, voelt u zich zekerder. Dat helpt ook bij sollicitaties. Ik help u aan een mooie, frisse en egale huid en een jeugdige en sprankelende uitstraling.